U bent de 20984 bezoeker
info@avoweb.nl - 020 260 1300

Motorrijles in Amsterdam

Niets geeft een groter gevoel van vrijheid dan op de motor stappen en lekker een eind te gaan cruisen. Met de motorrijlessen van Amsterdamse Verkeersopleidingen ga je goed voorbereid en veilig de weg op. Wij zorgen er voor dat je snel je motorrijbewijs kunt halen en daarna ook zelfstandig de weg op durft met je eigen motor. Ga daarom voor motorrijles in Amsterdam naar het aanmeldformulier en schrijf je meteen in en profiteer van onze scherpe tarieven.

Uniek Versneld Traject
Bij Amsterdamse Verkeersopleidingen bieden wij een uniek versneld traject voor het behalen van je motorrijbewijs. Je kunt het rijbewijs al binnen 4, 6, 8, 10 of 12 weken op zak hebben. Dankzij onze compacte en intensieve werkwijze krijg je alle onderdelen van het motorrijden snel onder de knie. Hierdoor heb je minder rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid op het praktijkexamen van het CBR. Ook een opfriscursus behoort tot de vele mogelijkheden.

Proefles aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden wel niet is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

Ben je geïnteresseerd?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles.

Amsterdamse VerkeersOpleidingen, De Beste rijschool in Amsterdam

Wil je snel je rijbewijs halen? Bij ons zit je zeker goed! Je kunt bij ons verschillende
rijopleidingen volgen, wij bieden autorijlessen of motorrijlessen en theorie opleidingen aan.

Proefles

Op basis van een proefles stellen we een persoonlijk leertraject voor je op. Je instructeur maakt dan een inschatting van je mogelijkheden. Wat kan je al en waar heb je moeite mee?

Hoeveel rijlessen heb je ongeveer nodig om in 1 keer te slagen? Het persoonlijke lestraject dat hieruit voortvloeit, geeft al onze leerlingen de beste kans om in 1 keer te slagen. Ook heb je dan gelijk een goed beeld van de kosten die je kan verwachten.

Toetsen en Examens

Met een Tussentijdse Toets bij het CBR nemen jouw slagingskansen alleen maar toe en krijg je een goed beeld van je niveau. Bovendien kun je hiermee een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Met onze leertraject zorgen wij er voor dat jij dan al op of bijna op het examen niveau zit. Daarnaast bieden we onze leerlingen een uniek proefexamen aan. Een andere instructeur dan degene bij wie je lest, neemt dan de rol van examinator op zich. Hij rijdt een examenroute met je en geeft feedback over hoe hij vond dat het is verlopen. Hierdoor kan jij met je rijinstructeur nog gerichter werken aan je zwakke punten en ben jij nóg beter voorbereid op het praktijkexamen. Zo slaag jij in 1x voor je rijbewijs!

Machtigen van de Autorijschool

Voordat wij het rijexamen of de tussentijdse toets voor je mogen aanvragen, moet je ons eerst machtigen. Om ons te machtigen heb je je DigiD nodig. Heb je deze nog niet dan kun je deze gratis aanvragen op digid.nl. Ben je al wel in het bezit van een DigiD dan kun je ons machtigen op mijn.cbr.nl.

Open chat