Autorijles

Autorijles in Amsterdam

Bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je terecht voor theorie– én voor motor en autorijlessen in Amsterdam. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereidt en veilig de weg op gaat. Voor autorijles bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je kiezen uit verschillende ervaren wrm-instructeurs. Hierdoor is er altijd een rijinstructeur beschikbaar met wie jij het beste klikt. Ook de auto waarin je rijdt moet bij je passen. Bij ons heb je de keuze uit minstens 18 verschillende lesauto’s!

IK WIL EEN PROEFLES!

Vraag nu een proefles aan!

IN 3 STAPPEN NAAR JE RIJBEWIJS

Stap 1

(Proef)les

Op basis van een proefles stellen we een persoonlijk leertraject voor je op. Je instructeur maakt dan een inschatting van je mogelijkheden. Wat kan je al en waar heb je moeite mee?

Hoeveel rijlessen heb je ongeveer nodig om in 1 keer te slagen? Het persoonlijke lestraject dat hieruit voortvloeit, geeft al onze leerlingen de beste kans om in 1 keer te slagen. Ook heb je dan gelijk een goed beeld van de kosten die je kunt verwachten.

Stap 2

Machtigen

Gaat het lekker met lessen en zien we samen dat je klaar bent voor het examen? Dan gaan we het examen aanvragen!

Voordat wij het rijexamen of de tussentijdse toets voor je mogen aanvragen, moet je ons eerst machtigen.

Om ons te machtigen heb je je DigiD nodig. Heb je deze nog niet dan kun je deze gratis aanvragen op digid.nl. Ben je al wel in het bezit van een DigiD dan kun je ons machtigen op mijn.cbr.nl.

Stap 3

Examens

Met een Tussentijdse Toets bij het CBR nemen jouw slagingskansen alleen maar toe en krijg je een goed beeld van je niveau. Bovendien kun je hiermee een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Met onze leertraject zorgen wij er voor dat jij dan al op of bijna op het examen niveau zit.

Daarnaast bieden we onze leerlingen een uniek proefexamen aan. Een andere instructeur dan degene bij wie je lest, neemt dan de rol van examinator op zich. Hij rijdt een examenroute met je en geeft feedback over hoe hij vond dat het is verlopen. Hierdoor kan jij met je rijinstructeur nog gerichter werken aan je zwakke punten en ben jij nóg beter voorbereidt op het praktijkexamen. Zo slaag jij in 1x voor je rijbewijs!

Waar doe ik examen?

De rijlessen vinden plaats in het examengebied van het CBR in Amsterdam. Hierdoor bereiden we je goed voor op het rijexamen: je bent dan immers al bekend met de examen-routes, waardoor je slagingskans aanzienlijk toeneemt.

Naast onze reguliere autorijlessen die gericht zijn op het rij-examen bij het CBR, kun je bij Amsterdamse Verkeersopleidingen ook terecht voor een spoedcursus of een kortlopende opfriscursus. De opfriscursus is bedoeld voor wie al een rijbewijs heeft, maar nog eens onder begeleiding wil wennen aan de verkeersdrukte in Amsterdam. Of voor wie al een rijbewijs heeft maar lange tijd niet heeft gereden. Met onze opfriscursus zit je weer zelfstandig en met veel zelfvertrouwen achter het stuur.

Ben je nog geen 18 maar wil je wel al beginnen met autorijlessen, kijk dan eens naar ons 2toDrive programma. Hiermee is het mogelijk om al met

16 jaar te starten met de theorielessen, met 16,5 met de autorijlessen zodat je op je 17e verjaardag examen kan af te leggen bij het CBR.

Leerlingen aan het woord

Abel d
Abel d
2021-03-11
Geverifieerde
Bij AVO wordt hard werk beloond! Als je laat zien dat je bereid bent je in te zetten om het examen te halen zullen de instructeurs zich ook extra voor jou in zetten. Uiteindelijk zal geen enkele rijschool ervoor kunnen zorgen dat jij het examen haalt, dat moet je zelf doen. Bij AVO krijg je alles aangeboden wat je daarvoor nodig hebt.
Asir Pinarbasi
Asir Pinarbasi
2021-02-25
Geverifieerde
Een zekere aanrader. Ze doen het zeer goed. Zeer professioneel en vaardig. Komen afspraken na.
M Rabbaj
M Rabbaj
2020-12-18
Geverifieerde
Whitney van Bruggen
Whitney van Bruggen
2020-12-17
Geverifieerde
Zeker een aanrader! Dankzij Ibrahim en John ben ik over de eindstreep getrokken. Ze werken bij de rijschool met een team dat elkaar ontzettend goed aanvult. Ik ben er nu dan ook zeker van dat ik vol zelfvertrouwen achter het stuur zit! Mijn dank is heel groot!
Manitra Mahefa
Manitra Mahefa
2020-12-16
Geverifieerde
Alan
Alan
2020-12-14
Geverifieerde
Voelde me uitstekend voorbereid voor het examen, ben super tevreden! SO naar Rahim!
OGC
OGC
2020-12-14
Geverifieerde
Prettige sfeer op de rijschool en in de auto. Vond het vooral positief dat je meerdere keren even een uurtje met een andere rij-instructeur gaat rijden, om zo al te wennen aan hoe het is als je examen rijdt. Met iemand anders rijden is immers veel spannender.
Milan 01
Milan 01
2020-12-11
Geverifieerde
Goede rijschool met leuke rijinstructeurs. Les van Jeason was erg gestructureerd en ze maken goed tijd voor hun leerlingen.
giorgio paquay
giorgio paquay
2020-12-11
Geverifieerde
britta ter bruggen
britta ter bruggen
2020-12-10
Geverifieerde
Ik heb rijlessen gehad bij Ilhana! Echt een topervaring en zeker een aanrader. Hele lieve vrouw, fijne leeromgeving en sfeer in de auto. Geeft je een fijn gevoel want fouten maken hoort er nou eenmaal bij. Ik kan niets anders zeggen dat ik heel blij ben dat ik mijn rijbewijs gehaald heb met lessen bij AVO en zeker dankzij Ilhana! ☺️