Autorijles

Autorijles in Amsterdam

Bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je terecht voor theorie– én voor motor en autorijlessen in Amsterdam. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereidt en veilig de weg op gaat. Voor autorijles bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je kiezen uit verschillende ervaren wrm-instructeurs. Hierdoor is er altijd een rijinstructeur beschikbaar met wie jij het beste klikt. Ook de auto waarin je rijdt moet bij je passen. Bij ons heb je de keuze uit minstens 18 verschillende lesauto’s!

IK WIL EEN PROEFLES!

Vraag nu een proefles aan!

IN 3 STAPPEN NAAR JE RIJBEWIJS

Stap 1

(Proef)les

Op basis van een proefles stellen we een persoonlijk leertraject voor je op. Je instructeur maakt dan een inschatting van je mogelijkheden. Wat kan je al en moet je nog leren of waar heb je moeite mee tijdens het autorijden?

Hoeveel rijlessen heb je gemiddeld nodig om in 1 keer te slagen? Het persoonlijke lestraject dat hieruit voortvloeit, geeft al onze leerlingen de beste kans om in 1 keer te slagen. Ook heb je dan gelijk een goed beeld van de kosten die je kunt verwachten.

Stap 2

Machtigen

Gaat het goed tijdens de rijlessen en zien we samen dat je klaar bent voor het examen? Dan gaan we het examen aanvragen!

Voordat wij het rijexamen of de tussentijdse toets voor je mogen aanvragen, moet de rijschool eerst machtigen.

Om ons te machtigen heb je je DigiD nodig. Heb je deze nog niet dan kun je deze gratis aanvragen op digid.nl. Ben je al wel in het bezit van een DigiD dan kun je ons machtigen op mijn.cbr.nl. Ons opleidernummer is 7525K9.

Door met dit nummer te machtigen ben jij verzekerd dat je examen ook via Amsterdamse VerkeersOpleidingen bij het CBR wordt aangevraagd.

Stap 3

Examens

Alvorens naar examen te gaan doe je eerst een tussentijdse toets bij het CBR. Met een Tussentijdse Toets bij het CBR nemen jouw slagingskansen alleen maar toe en krijg je een goed beeld van je niveau. Bovendien kun je hiermee een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Voor ons is het belangrijk dat de feedback die je van de examinator krijgt aansluit op de rijlessen. Met onze leertraject zorgen wij er voor dat jij dan al op of bijna op het examen niveau zit.

Daarnaast bieden we onze leerlingen een uniek proefexamen aan. Een andere instructeur dan degene bij wie je lest, neemt dan de rol van examinator op zich. Hij rijdt een examenroute met je en geeft feedback over hoe hij vond dat het is verlopen. Hierdoor kan jij met je rijinstructeur nog gerichter werken aan je zwakke punten en ben jij nóg beter voorbereidt op het praktijkexamen. Zo slaag jij in 1x voor je rijbewijs!

Waar doe ik examen?

De rijlessen vinden plaats in het examengebied van het CBR in Amsterdam. Hierdoor bereiden we je goed voor op het rijexamen: je bent dan immers al bekend met de examen-routes, waardoor je slagingskans aanzienlijk toeneemt.

Naast onze reguliere autorijlessen die gericht zijn op het rij-examen bij het CBR, kun je bij Amsterdamse Verkeersopleidingen ook terecht voor een spoedcursus of een kortlopende opfriscursus. De opfriscursus is bedoeld voor wie al een rijbewijs heeft, maar nog eens onder begeleiding wil wennen aan de verkeersdrukte in Amsterdam. Of voor wie al een rijbewijs heeft maar lange tijd niet heeft gereden. Met onze opfriscursus zit je weer zelfstandig en met veel zelfvertrouwen achter het stuur.

Ben je nog geen 18 maar wil je wel al beginnen met autorijlessen, kijk dan eens naar ons 2toDrive programma. Hiermee is het mogelijk om al met

16 jaar te starten met de theorielessen, met 16,5 met de autorijlessen zodat je op je 17e verjaardag examen kan af te leggen bij het CBR.

Leerlingen aan het woord

Ummahan Celiker
Ummahan Celiker
14. Oktober, 2022.
Hele fijne rijlessen gehad. Veel geduld, duidelijke uitleg en focus op het zelfstandig rijden en keuzes maken op de motor!!! Super blij met het behalen van mijn motorrijbewijs!!
Amara Vinckhof
Amara Vinckhof
10. Oktober, 2022.
AVO vond ik een super fijne rijschool. De rijschool heeft hele vriendelijke rijinstructeurs die je op jouw tempo helpen en het beste met je voor hebben. Ik heb er een hele fijne ervaring en een autorijbewijs aan overgehouden!🚘 💪🥳
max bras
max bras
3. Oktober, 2022.
Een hele goede rijschool die met je meedenken.
Yulia Marinkovic
Yulia Marinkovic
3. Oktober, 2022.
Goede ervaring bij AVO rijschool! Ik kan iedereen deze rijschool aanraden. Deze school werkt stapsgewijs, ze wisselen van instructeurs zodat je ook door iemand anders beoordeeld kan worden. Super handig zodat je kan wennen aan hoe het is om een tussentijdse toets of praktijk examen te hebben. Ik was vaak nerveus tijdens het rijden maar mijn instructeur, Mohammed had dat altijd meteen door en wist hoe hij me gerust kon stellen. Hij gaf veel aandacht aan mijn zwakke punten en manier van leren. Ik had geen betere rijschool kunnen kiezen. Ik ga met veel vertrouwen de weg op! Dank Mohammed, Feyza, Yuksel en collega’s, raad jullie zeker aan!
Jim van de ven
Jim van de ven
1. Oktober, 2022.
Spoedcursus gedaan. Yuksel heeft me in die maand top ondersteund. Ik rijd nu al/pas 3 maanden met verkeersinzicht en zelfvertrouwen. Zeer tevreden!
Chris Bakker
Chris Bakker
27. September, 2022.
In één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Maar nog belangrijker dan dat is dat ik met veel vertrouwen de weg op ga en echt gewoon goed auto kan rijden. Yassine was mijn instructeur en ik heb echt met veel plezier mijn rij lessen gevolgd. Ik raad iedereen aan om met Yassine of een van zijn collega’s van start te gaan, dat is zeker de beste keuze die je kan maken. Voordeel is ook dat je altijd in het Examengebied rijdt. Ja je moet wel eerst naar de rijschool toekomen om met rijden te starten, maar vervolgens kan je wel elke rijles 90 minuten in het examengebied rijden. Yassine is erg flexibel en de communicatie is uitstekend. Keep up the great work!!!!
Stan Elberts
Stan Elberts
27. September, 2022.
Top rijschool met aardige en goede instructeurs. Fijne tijd gehad tijdens de lessen met Brahim!
Ritzey
Ritzey
27. September, 2022.
Best driving school Amsterdam by far got my license instantly in 1 try and it was a very good experience.
Marie den Rooijen
Marie den Rooijen
8. September, 2022.
Hele goede rijschool en prettige instructeur!
Fon Somers
Fon Somers
3. September, 2022.
AVO is a fantastic driving school! My instructor Yassine was amazing! He taught me so much and is super nice and friendly! Definitely recommend, best teacher ever!