Autorijles

Autorijles in Amsterdam

Bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je terecht voor theorie– én voor motor en autorijlessen in Amsterdam. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereidt en veilig de weg op gaat. Voor autorijles bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je kiezen uit verschillende ervaren wrm-instructeurs. Hierdoor is er altijd een rijinstructeur beschikbaar met wie jij het beste klikt. Ook de auto waarin je rijdt moet bij je passen. Bij ons heb je de keuze uit minstens 18 verschillende lesauto’s!

ACTIE

10 UUR RIJLES
SLECHTS € 449,-

Maak gebruik van onze actie!
10 uren rijles voor slechts € 449,-!

ik wil deze actie!
Meer informatie

IK WIL EEN PROEFLES!

Vraag nu een proefles aan!

IN 3 STAPPEN NAAR JE RIJBEWIJS

Stap 1

(Proef)les

Op basis van een proefles stellen we een persoonlijk leertraject voor je op. Je instructeur maakt dan een inschatting van je mogelijkheden. Wat kan je al en waar heb je moeite mee?

Hoeveel rijlessen heb je ongeveer nodig om in 1 keer te slagen? Het persoonlijke lestraject dat hieruit voortvloeit, geeft al onze leerlingen de beste kans om in 1 keer te slagen. Ook heb je dan gelijk een goed beeld van de kosten die je kunt verwachten.

Stap 2

Machtigen

Gaat het lekker met lessen en zien we samen dat je klaar bent voor het examen? Dan gaan we het examen aanvragen!

Voordat wij het rijexamen of de tussentijdse toets voor je mogen aanvragen, moet je ons eerst machtigen.

Om ons te machtigen heb je je DigiD nodig. Heb je deze nog niet dan kun je deze gratis aanvragen op digid.nl. Ben je al wel in het bezit van een DigiD dan kun je ons machtigen op mijn.cbr.nl.

Stap 3

Examens

Met een Tussentijdse Toets bij het CBR nemen jouw slagingskansen alleen maar toe en krijg je een goed beeld van je niveau. Bovendien kun je hiermee een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Met onze leertraject zorgen wij er voor dat jij dan al op of bijna op het examen niveau zit.

Daarnaast bieden we onze leerlingen een uniek proefexamen aan. Een andere instructeur dan degene bij wie je lest, neemt dan de rol van examinator op zich. Hij rijdt een examenroute met je en geeft feedback over hoe hij vond dat het is verlopen. Hierdoor kan jij met je rijinstructeur nog gerichter werken aan je zwakke punten en ben jij nóg beter voorbereidt op het praktijkexamen. Zo slaag jij in 1x voor je rijbewijs!

Waar doe ik examen?

De rijlessen vinden plaats in het examengebied van het CBR in Amsterdam. Hierdoor bereiden we je goed voor op het rijexamen: je bent dan immers al bekend met de examen-routes, waardoor je slagingskans aanzienlijk toeneemt.

Naast onze reguliere autorijlessen die gericht zijn op het rij-examen bij het CBR, kun je bij Amsterdamse Verkeersopleidingen ook terecht voor een spoedcursus of een kortlopende opfriscursus. De opfriscursus is bedoeld voor wie al een rijbewijs heeft, maar nog eens onder begeleiding wil wennen aan de verkeersdrukte in Amsterdam. Of voor wie al een rijbewijs heeft maar lange tijd niet heeft gereden. Met onze opfriscursus zit je weer zelfstandig en met veel zelfvertrouwen achter het stuur.

Ben je nog geen 18 maar wil je wel al beginnen met autorijlessen, kijk dan eens naar ons 2toDrive programma. Hiermee is het mogelijk om al met

16 jaar te starten met de theorielessen, met 16,5 met de autorijlessen zodat je op je 17e verjaardag examen kan af te leggen bij het CBR.

Leerlingen aan het woord

IF vs
IF vs
2020-11-12
Geverifieerde
Ik ben heel tevreden over deze rijschool! Na een slechte ervaring bij een andere school in amsterdam, was ik heel blij met mijn instructrice Ilhana die haar werk serieus nam en aandachtig les gaf. Waarna ik mijn rijbewijs haalde. Aanrader!
Jayesh Khadke
Jayesh Khadke
2020-11-07
Geverifieerde
I had failed the practical exam twice and then one of my friends recommended this school. I contacted them and from the very first intake meeting, I was impressed by the professional setup and methodology followed. My instructor, Mohammed Barzizaa, is quite simply the best driving instructor one could have! He evaluated my driving, identified my weaknesses and ensured that I kept on improving those areas. He was very calm and patient, even I was making the same mistakes repeatedly. He encouraged me and helped me overcome them. And his sense of humor made every lesson a pleasant experience! In addition to Mohammed’s excellent teaching, the several “switches” also helped greatly, where other teachers from the school rode with me and pointed out areas that needed attention. As a result, I passed my practical exam! A big thanks to everyone who helped me, and especially to Mohammed! I would highly recommend this school to anyone who wants to earn a driving license - great value for money!
Maarten van der Sluis
Maarten van der Sluis
2020-11-07
Geverifieerde
Zeer tevreden over de rijschool. Jeason, topinstructeur!
Ric Roz
Ric Roz
2020-10-30
Geverifieerde
tim van leeuwen
tim van leeuwen
2020-10-27
Geverifieerde
Echt een super rijschool, je kan het niet beter vinden. Goede communicatie, eerlijk, vertrouwelijk, aardig en geduldig. Mijn rijinstructeur Mohammed was continu non-stop geweldig: vriendelijk, relaxt, gezellig, kritisch, behulpzaam, professioneel, alles wat je zoekt in een instructeur. Dankzij hem heb ik altijd fijne lessen gehad en met gemak mijn examen kunnen halen in het eind. Ik heb alleen maar lovende woorden voor AVO en Mohammed, echt een top rijschool. Ik gun het iedereen om hier hun lessen te doen, want nergens anders zal je zo goed les krijgen. Extreem bedankt AVO, en in het bijzonder, super super bedankt Mo!
Jorik van der Oord
Jorik van der Oord
2020-10-27
Geverifieerde
Bij AVO werken meerdere rij-instructeurs, waardoor je de mogelijkheid hebt om voor examens te proefrijden met een andere instructeur en meer flexibiliteit hebt met examendatums door te ruilen met alle andere leerlingen. Rahim - mijn instructeur - is een goede leraar, altijd vriendelijk, en altijd bereid om te helpen. Hij is geduldig, en zorgt dat je goed voorbereid je rij-examen ingaat. Een aanrader!
Jeffrey van kuijk
Jeffrey van kuijk
2020-10-26
Geverifieerde
Lara Rodenburg
Lara Rodenburg
2020-10-13
Geverifieerde
Heel goede rijschool met fijne instructeurs! Je wordt heel goed voorbereid op het examen, zodat je uiteindelijk zelfverzekerd in de auto zit. Ik heb uiteindelijk alles in één keer gehaald dankzij AVO.
Fjodor Bekedam
Fjodor Bekedam
2020-10-10
Geverifieerde
A professional driving school with quality lessons. Thanks to John I was able to quickly pass my driving exam.
Mies Klicks
Mies Klicks
2020-10-02
Geverifieerde