Autorijles

Autorijles in Amsterdam

Handgeschakeld of Automaat

Bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je terecht voor autorijlessen in Amsterdam. De rijlessen kunnen in een handgeschakeld auto of in een automaat worden genomen. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereidt en veilig de weg op gaat. Voor autorijles bij Amsterdamse Verkeersopleidingen kun je kiezen uit verschillende ervaren wrm-instructeurs. Hierdoor is er altijd een rijinstructeur beschikbaar met wie jij een goede klik hebt. Ook de auto waarin je rijdt moet bij je passen. Bij ons heb je de keuze uit verschillende lesauto’s!

Handgeschakeld of Automaat?

Het kiezen voor een schakelauto is in de meeste gevallen de betere optie. Dit heeft te maken met de aantekening die je op je rijbewijs krijgt als je voor een automaat kiest. Doe je examen in een automaat mag je alleen maar automaten rijden met jouw rijbewijs. Dit kan vervelend zijn en daarom is het aan te raden om een schakelauto te kiezen voor je rijlessen. Je kan deze aantekening op je rijbewijs natuurlijk wegwerken. Maar daarvoor zal je weer een keer examen moeten doen bij het CBR in een schakelauto. Ben je van plan bent om de rest van je leven in een automaat te rijden dan is er niks mis met deze optie!

IK WIL EEN PROEFLES!

Vraag nu een proefles aan!

IN 3 STAPPEN NAAR JE RIJBEWIJS

Stap 1

(Proef)les

Op basis van een proefles stellen we een persoonlijk leertraject voor je op. Je instructeur maakt dan een inschatting van je mogelijkheden. Wat kan je al en moet je nog leren of waar heb je moeite mee tijdens het autorijden?

Hoeveel rijlessen heb je gemiddeld nodig om in 1 keer te slagen? Het persoonlijke lestraject dat hieruit voortvloeit, geeft al onze leerlingen de beste kans om in 1 keer te slagen. Ook heb je dan gelijk een goed beeld van de kosten die je kunt verwachten.

Stap 2

Machtigen

Gaat het goed tijdens de rijlessen en zien we samen dat je klaar bent voor het examen? Dan gaan we het examen aanvragen!

Voordat wij het rijexamen of de tussentijdse toets voor je mogen aanvragen, moet de rijschool eerst machtigen.

Om ons te machtigen heb je je DigiD nodig. Heb je deze nog niet dan kun je deze gratis aanvragen op digid.nl. Ben je al wel in het bezit van een DigiD dan kun je ons machtigen op mijn.cbr.nl. Ons opleidernummer is 7525K9.

Door met dit nummer te machtigen ben jij verzekerd dat je examen ook via Amsterdamse VerkeersOpleidingen bij het CBR wordt aangevraagd.

Stap 3

Examens

Alvorens naar examen te gaan doe je eerst een tussentijdse toets bij het CBR. Met een Tussentijdse Toets bij het CBR nemen jouw slagingskansen alleen maar toe en krijg je een goed beeld van je niveau. Bovendien kun je hiermee een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Voor ons is het belangrijk dat de feedback die je van de examinator krijgt aansluit op de rijlessen. Met onze leertraject zorgen wij er voor dat jij dan al op of bijna op het examen niveau zit.

Daarnaast bieden we onze leerlingen een uniek proefexamen aan. Een andere instructeur dan degene bij wie je lest, neemt dan de rol van examinator op zich. Hij rijdt een examenroute met je en geeft feedback over hoe hij vond dat het is verlopen. Hierdoor kan jij met je rijinstructeur nog gerichter werken aan je zwakke punten en ben jij nóg beter voorbereidt op het praktijkexamen. Zo slaag jij in 1x voor je rijbewijs!

Waar doe ik examen?

De rijlessen vinden plaats in het examengebied van het CBR in Amsterdam. Hierdoor bereiden we je goed voor op het rijexamen: je bent dan immers al bekend met de examen-routes, waardoor je slagingskans aanzienlijk toeneemt.

Naast onze reguliere autorijlessen die gericht zijn op het rij-examen bij het CBR, kun je bij Amsterdamse Verkeersopleidingen ook terecht voor een spoedcursus of een kortlopende opfriscursus. De opfriscursus is bedoeld voor wie al een rijbewijs heeft, maar nog eens onder begeleiding wil wennen aan de verkeersdrukte in Amsterdam. Of voor wie al een rijbewijs heeft maar lange tijd niet heeft gereden. Met onze opfriscursus zit je weer zelfstandig en met veel zelfvertrouwen achter het stuur.

Ben je nog geen 18 maar wil je wel al beginnen met autorijlessen, kijk dan eens naar ons 2toDrive programma. Hiermee is het mogelijk om al met

16 jaar te starten met de theorielessen, met 16,5 met de autorijlessen zodat je op je 17e verjaardag examen kan af te leggen bij het CBR.

Leerlingen aan het woord

Anya Si
Anya Si
25. Februari, 2023.
Fantastic school. Ask Brahim to be your instructor. He is very knowledgeable, passionate about his job, both patient and strict. It took him 12 hours to get me to the needed level. Brahim, I am taking my hat off to you. Thank you so-so much.
Hatice Gurboyoglu
Hatice Gurboyoglu
23. Februari, 2023.
It is a very professional driving school with professional and nice driving instructors. I passed the driving exam on my first try. Thank you AVO! My driving instructor was Mo who has always been patient and supportive with a positive attitude. The atmosphere in the office is also always nice, you feel like home. I highly recommend the school! You will not regret it :)
Daan Mortier
Daan Mortier
18. Februari, 2023.
"Pak gerust een banaan mee voor wat extra energie" zei Brahim vlak voor mijn examen. Die opmerking vat mijn ervaring met AVO mooi samen. Dat ze een grote fruitschaal voor leerlingen hebben staan en er altijd versgemalen koffie klaar staat voelt heel vriendelijk en gastvrij. Hetzelfde in de auto. Brahim's manier van lesgeven sloot mooi aan bij mijn verwachtingen. Nauwkeurig met aandacht voor details is het duidelijk dat hij alle verkeersregels tot in de puntjes kent. Daarnaast kwam hij met gemakkelijk te onthouden ezelsbruggetjes die mij goed hielpen in het leerproces. En ook niet onbelangrijk, Brahim was een gezellige gesprekspartner in de auto — genoeg gelachen :) En in één keer geslaagd voor m'n BE rijbewijs, da's ook lekker.
zita webe
zita webe
17. Februari, 2023.
Hele fijne rij instructeur gehad. In een keer voor mijn rijexamen geslaagd. Super leuke mensen en hele fijne lessen.
Rianne Scholten
Rianne Scholten
17. Februari, 2023.
Hoge kwaliteit, goede communicatie en bovenal onwijs vriendelijk en flexibel. Goede lessen, we waren tot in de puntjes voorbereid op ons examen voor E achter B. 1,5 week voor onze wereldreis ontdekten we dat we een aanhanger rijbewijs nodig hadden. Iedere rijschool zei dat dit nooit ging lukken. Brahim dacht mee en zette 10 stappen extr. Hij heeft ervoor gezorgd dat zelfs bij het CBR werd meegedacht. Vervolgens heeft Brahim voor die 1,5 week een dikke 20u ruimte gecreeerd in zijn agenda en hebben mijn man en ik beiden ons examen gehaald!
Samira Vega
Samira Vega
27. Januari, 2023.
AVO zet kwaliteit voorop. Stuk voor stuk fijne instructeurs, met nadruk op maatwerk. Ieder mens leert anders en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Ik ben erg tevreden over hoe ik met de persoonlijke begeleiding van Yüksel in een snel tempo mijn rijbewijs in een keer heb mogen behalen. We hanteerde stapsgewijs de route naar ons doel, waar geen vraag te gek was. AVO focust op het samen halen van je rijbewijs, je staat er beslist niet alleen voor. Door de goede begeleiding ga ik met zelfvertrouwen de weg op.
HighFon
HighFon
19. Januari, 2023.
Ik heb in 1,5 maand mijn rijbewijs A gehaald met Yüksel. Ik kan geen betere rijschool aanraden dan AVO. Heb met heel veel plezier gelest en in een keer mijn examens gehaald!
Ikrame
Ikrame
12. Januari, 2023.
Wat een top rijschool!! Ik ben in een keer Geslaagd!! Mijn rijinstructeur was Huseyin. Huseyin is een echte topper!! Tijdens de lessen heldere uitleg en geduld als het niet meteen goed ging. Tijdens de lessen ook leuke gesprekken gehad. Ik heb super veel geleerd en zal nu met plezier en vol vertrouwen auto rijden :)
Daan van den Berg
Daan van den Berg
7. Januari, 2023.
Chille opleiding gehad! Goed gestructureerd pad gehad richting een autorijbewijs
Joachim Ausems
Joachim Ausems
31. December, 2022.
Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en had ik vertrouwen in mijn instructeur. Ik heb het idee dat hij goed mijn niveau in kon schatten en daardoor werd ik goed voorbereid op de examens. Heel erg tevreden met het resultaat; met alles de eerste keer geslaagd. Bedankt Yuksel!