Bromfiets rijbewijs

Bromfietsrijbewijs in Amsterdam!

Voordelig je bromfietsrijbewijs of je scooterrijbewijs halen in Amsterdam. Kan jij niet wachten en zie jij je zelf al op jouw scooter stappen? Vraag dan hier jouw proefles aan!

Woon je in Amsterdam en wil je graag je scooterrijbewijs halen? Ben je al 16 jaar of wordt je dat binnenkort en ben jij al aan het oriënteren voor een goede rijschool? Zoek je naar een vakkundige rijschool in Amsterdam die jouw vlot opleidt?

Stop dan met zoeken want bij Amsterdamse VerkeerOpleidingen ben je aan het juiste adres. Onze instructeurs gaan met een persoonlijke aanpak aan de slag en helpen jou om zo snel mogelijk op je scooter te stappen!

Heb je toch nog vragen? Vul dan het contactformulier in of neem contact op via:

Telefoon : 020-260 13 00
WhatsApp : 06-414 588 39
Mail : info@AVOweb.nl

IK WIL EEN PROEFLES!

Vraag nu een vrijblijvende proefles aan!

Proefles

Wanneer jij je scooterrijbewijs wilt halen, kom je eerst voor een proefles. Tijdens deze les maak je kennis met jouw rijinstructeur. De instructeur zal tijdens deze proefles een inschatting maken van het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben om in 1 keer te slagen.

Je krijgt dan ook een overzicht in de kosten van rijlessen en het praktijkexamen. Om met vertrouwen op te gaan voor het praktijkexamen zijn gemiddeld 4 tot 6 uur rijles nodig.

Bromfietsrijbewijs kosten

Aan het behalen van he Scooterrijbewijs zijn natuurlijk kosten verbonden. Ben je benieuwd wat dit jou gaat kosten? Kijk dan even baar onze prijzen.

Omdat wij geaag maatwerk bieden, bieden wij diverse rijlespakketten aan. Je kan natuurlijk ook kiezen voor losse lessen.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in en start met jouw rijopleiding dan rij jij binnenkort zelfstandig door Amsterdam.

Bromfietsrijbewijs halen vanaf 16 jaar!

Vanaf de dag dat je 16 jaar wordt mag je met een brom- of snorfiets rijden. Om een van deze voertuigen te besturen op de openbare weg, heb je het AM-rijbewijs nodig. Bromfiets- en scooterrijles in Amsterdam volg je daarom bij Rijschool Amsterdamse VerkeersOpleidingen. Om veilig, vlot en zelfstandig te leren rijden ben je bij ons op het juiste adres.

Bromfietsrijbewijs halen binnen in één dag!

Ben jij al geslaagd voor je bromfietstheorie, dan is het bij ons ook mogelijk om je bromfietsrijbewijs in één dag te halen! Je start dan in de ochtend met de rijlessen en doet aansluitend je praktijkexamen. Het praktijkexamen wordt door een examinator van het CBR afgenomen.