Theorie

Online theoriecursus in Amsterdam

Eenvoudig en Snel

De beste en snelste manier om je goed voor te bereiden op je theorie-examen is door zelfstandig te leren. Onze theorie pakketten zijn eenvoudig in gebruik en altijd up-to-date. Hierdoor is onze theoriemateriaal aangepast aan de laatste versie van het CBR. In onze theorie pakketten zitten alle examen onderdelen.

 

Last van faalangst?

Heb jij last van faalangst of ben je minder snel in goed leren van grote hoeveelheden stof? Dat is bij ons geen probleem. Leer je theorie in je eigen tempo en doe dat wanneer het jou goed uitkomt.

Bespaar onnodige kosten voor een dure cursus!

Leer en oefen je theorie zelf online, zo leer je de stof beter te begrijpen en blijf je het ook langer en beter onthouden. Zo voorkom je dat je een onnodige dure klassikale dagcursus gaat volgen en slaag je eerder voor je theorie examen

Wil jij ONLINE theorie oefenen?

Ons online theoriepakket is geschikt voor alle apparaten. Zo kun je eenvoudig inloggen op je Laptop, tablet, op school, in de bus of thuis op je pc. Oefenen waar en wanneer jij maar wilt!

Meerdere pakketten beschikbaar, dus ook voor jou een geschikt pakket!

Kies altijd het theoriepakket dat het beste bij jou past. Ga je alleen voor een aantal proefexamens of kies je een voor een compleet theorie oefenpakket. Onze pakketten zijn altijd scherp geprijsd.

Slagen voor je THEORIE?

Wij vinden het belangrijk dat je in 1x slaagt. Daarom houden wij onze vragenbank ten alle tijden up-to-date.

De regels en borden

Onze Online-theorie cursus behandelt alle onderdelen die van belang zijn voor het behalen van je theorie examen. Sommige regels lijken elkaar soms tegen te spreken en je moet verbanden tussen verschillende regels kunnen leggen.

Amsterdamse VerkeersOpleidingen biedt een unieke online theorie aan waarbij alle regels in logische volgorde worden behandeld. Op de manier leer je snel de verbanden te leggen die nodig zijn om de examenvragen goed te begrijpen en deze ook op de juiste manier te beantwoorden. Na het volgen van deze online cursus kun je met een gerust hart naar het CBR voor je theorie examen. De kennis die je opdoet is ook van belang tijdens de rijlessen. Hierdoor zal je daarin ook sneller progressie maken. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en meld je nu aan.

Gekozen tot de beste
Autorijschool van Nederland

Online Theorie

Amsterdamse Verkeersopleidingen maakt gebruik van een unieke lesmethode die volledig op het theorie-examen van het CBR is gericht. Daardoor haal jij met gemak je theoriecertificaat zonder onnodige extra kosten.

Leren wanneer het jou uitkomt

Doordat jij bepaalt wanneer en hoeveel jij leert krijg je de informatie in delen aangeboden. Je hoeft niet te haasten om alles in 1 keer te leren of eindeloos vragen te oefenen op een cd. Maar je leert theorie in een praktische digitale omgeving in jouw tempo.

Je leert op deze manier hetgeen echt belangrijk is. Wil jij dus snel je CBR theorie-examen halen of je wilt net als honderden anderen gewoon zo snel mogelijk slagen? Meld je dan nu meteen aan bij Amsterdamse Verkeersopleidingen en slaag binnen no time voor je CBR Theorie Examen!

Ben je geslaagd, dan blijft je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.