U bent de 20984 bezoeker
info@avoweb.nl - 020 260 1300

Theoriecursus in Amsterdam

VANWEGE DE CORONA ZIJN ER GEEN THEORIECURSUSSEN !!!

Amsterdamse Verkeersopleidingen garandeert jou een zeer hoge kans van slagen! Hoe doen we dat? Door de lesmethode die Amsterdamse Verkeersopleidingen toepast is deze cursus de ideale voorbereiding op het CBR autotheorie-examen. Elke onderdeel uit het reglement verkeersregels verkeerstekens wordt uitgebreid uitgelegd waarna geoefend wordt met de bijbehorende vragen.

De cursus wordt gegeven door docenten met ruime ervaring. De cursus is leuk met veel interactie, allemaal gericht op het behalen van je theoriecertificaat. De cursus van Amsterdamse Verkeersopleidingen is geschikt voor het nieuwe stijl theorie-examen zoals dat nu door het CBR wordt aangeboden.

Aan de hand van onze oefenvragen bereiden we je optimaal voor op jouw theorie examen. Je wordt getraind op het begrijpen van de vraagstelling en op het toepassen van de juiste verkeersregel waardoor de vragen begrijpelijk worden. Je training is dus niet alleen gericht op het behalen van je theorie-examen maar ook op het toepassen van de verkeersregels in de praktijk waardoor je ook zult merken dat het tijdens de rijlessen beter zal gaan.

De regels worden stuk voor stuk uitgelegd en vervolgens geven we je hier oefenvragen over om er zeker van te zijn dat je het ook echt begrijpt. De cursus wordt afgesloten met een reeks oefenexamens waardoor de stof nogmaals wordt herhaald.

Online oefenen of leren vanuit een boek?

[/spb_column]

Heb je al een CBR-examen gereserveerd?

Hoe kun je dat doen?

Boek een CBR-examen in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar of Utrecht op een tijdstip dat na onze cursus plaatsvindt, alle cursussen worden op zondag gegeven. Wij raden aan om vooraf je theorie examen aan te vragen zodat de cursus goed zal aansluiten.

Kan je geen datum vinden na dit tijdstip? Geen probleem, kies dan een cursusdatum één dag voor je examen, zodat je alsnog de kennis vers in het hoofd hebt.

De Theoriecursus van
Amsterdamse
Verkeersopleidingen
tijdelijk van €100,-
nu voor € 80,-!

Ben je geïnteresseerd?

Meld je dan nu aan!

Total: € -

Theorie – De regels en borden

Tijdens onze theorie cursus behandelen wij alle onderdelen die van belang zijn voor het behalen van je theorie examen. Sommige regels lijken elkaar soms tegen te spreken en je moet verbanden tussen verschillende regels kunnen leggen.

Amsterdamse VerkeersOpleidingen bied een unieke cursus waarbij onze WRM instructeur deze regels met je behandeld. Onze instructeur leert je binnen een dag de verbanden te leggen die nodig zijn om de examen vragen goed te begrijpen en deze ook op de juiste manier te beantwoorden. Na het volgen van deze cursus kun je met een gerust hart naar het CBR voor je theorie examen. De kennis die je opdoet zijn ook van belang tijdens de rijlessen. Hierdoor zul je daarin ook sneller progressie maken. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van theoriecursussen en meld je nu aan.

Amsterdamse VerkeersOpleidingen, De Beste rijschool in Amsterdam

Wil je snel je rijbewijs halen? Bij ons zit je zeker goed! Je kunt bij ons verschillende
rijopleidingen volgen, wij bieden autorijlessen of motorrijlessen en theorie opleidingen aan.

Gekozen tot de Beste
Autorijschool van Nederland

Theorie in 1 dag

Amsterdamse Verkeersopleidingen maakt gebruik van een unieke lesmethode die volledig op het theorie-examen van het CBR is gericht. Daardoor haal jij met gemak je theoriecertificaat zonder extra studietijd. De volgende dag al heb je jouw theoriecertificaat op zak.

Aanvragen

Programma theoriecursus

We verzamelen ‘s ochtends om 09:15 uur op het kantoor van Amsterdamse VerkeersOpleidingen en na een korte introductie begint de examengericht theorie les. En dat gaat de hele dag door met tussen door korte pauzes voor koffie en thee tot +/- 17:30h.

Op deze manier krijg je de informatie in delen aangeboden. Je hoeft niet in je eentje een saai, dik boek uit je hoofd te leren of eindeloos vragen te oefenen op een cd.
Maar in een gezellige omgeving met studenten die net als jij snel willen slagen.

Aanvragen

 

 

Je leert op deze manier hetgeen echt belangrijk is. Wij zorgen ervoor en doen onze uiterste best om jou je theorie examen in één keer te laten halen! De hele cursusdag wordt jij voorbereid op je theorie examen.
Wil jij dus snel je CBR theorie-examen halen of je wilt net als honderden anderen gewoon zo snel mogelijk slagen? Meld je dan nu meteen aan bij Amsterdamse Verkeersopleidingen en slaag vandaag nog voor je CBR Theorie Examen!

Ben je geslaagd, dan blijft je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Open chat