Theorie

De theoriecursus van Amsterdamse Verkeersopleidingen tijdelijk van €150 voor €99!

Amsterdamse Verkeersopleidingen garandeert jou een zeer hoge kans van slagen! Hoe doen we dat? Door de lesmethode die Amsterdamse Verkeersopleidingen toepast is deze cursus de ideale voorbereiding op het CBR autotheorie-examen. Elke onderdeel uit het reglement verkeersregels verkeerstekens wordt uitgebreid uitgelegd waarna geoefend wordt met de bijbehorende vragen.

De cursus wordt gegeven door docenten met ruime ervaring. De cursus is leuk met veel interactie, allemaal gericht op het behalen van je theoriecertificaat. De cursus van Amsterdamse Verkeersopleidingen is geschikt voor zowel het theorie-examen oude stijl als het theorie-examen nieuwe stijl zoals dat nu door het CBR wordt aangeboden.

Aan de hand van onze oefenvragen bereiden we je optimaal voor op jouw theorie examen. Je wordt getraind op het begrijpen van de vraagstelling en op het toepassen van de juiste verkeersregel waardoor de vragen begrijpelijk worden. Je training is dus niet alleen gericht op het behalen van je theorie-examen maar ook op het toepassen van de verkeersregels in de praktijk waardoor je ook zult merken dat het tijdens de rijlessen beter zal gaan.

De regels worden stuk voor stuk uitgelegd en vervolgens geven we je hier oefenvragen over om er zeker van te zijn dat je het ook echt begrijpt. De cursus wordt afgesloten met een reeks oefenexamens waardoor de stof nogmaals wordt herhaald.

Theorie in 1 dag

Amsterdamse Verkeersopleidingen maakt gebruik van een unieke lesmethode die volledig op het theorie-examen van het CBR is gericht. Daardoor haal jij met gemak je theoriecertificaat zonder extra studietijd. De volgende dag al heb je jouw theoriecertificaat op zak.

AANMELDEN


Programma theoriecursus

We verzamelen ‘s ochtends om 09:15 uur op het kantoor van Amsterdamse VerkeersOpleidingen en na een korte introductie begint de examengericht theorie les. En dat gaat de hele dag door met tussen door korte pauzes voor koffie en thee tot +/- 17:30h.

Op deze manier krijg je de informatie in delen aangeboden. Je hoeft niet in je eentje een saai, dik boek uit je hoofd te leren of eindeloos vragen te oefenen op een cd. Maar in een gezellige omgeving met studenten die net als jij snel willen slagen. Je leert op deze manier hetgeen echt belangrijk is. Wij zorgen ervoor en doen onze uiterste best om jou je theorie examen in één keer te laten halen! De hele cursusdag wordt jij voorbereid op je theorie examen.

Wil jij dus snel je CBR theorie-examen halen of je wilt net als honderden anderen gewoon zo snel mogelijk slagen? Meld je dan nu meteen aan bij Amsterdamse Verkeersopleidingen en slaag vandaag nog voor je CBR Theorie Examen!

Ben je geslaagd, dan blijft je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

AANMELDEN

october, 2017

1oct09:15- 17:30Spoed theorie cursus 1 oktober 2017

15oct09:15- 17:30Spoed theorie cursus 15 oktober 2017

DEELNEMERS OVER DE THEORIECURSUS

 

“De Theoriecursus van Amsterdamse Verkeersopleidingen is voor iedereen die zo snel mogelijk (lees: in één keer) zowel zijn theorie-examen wilt halen, en laten we eerlijk zjin, wie wilt dat niet?”

 

Mitchell van Voorberge, oud deelnemer